AYURVEDA EN KANKER

Ondersteuning bij de ziekte Kanker

Bij de diagnose kanker ervaren veel mensen veel angst, stress, vermoeidheid en verdriet. Misschien heb je ook het gevoel dat alles je overkomt en dat je zelf nog maar weinig invloed hebt op wat er gebeurt.
Vanuit mijn Ayurvedische praktijk kan ik je ondersteunen in jouw situatie en je handvatten bieden waarmee je weer meer grip krijgt op het leven.

VOEDING EN LEEFSTIJL

Mijn support is erop gericht om jou je fysieke en mentale kracht terug te krijgen. De focus ligt hierbij op ontspanning, en we werken een persoonlijk leefstijl- en voedingsplan uit.

Ayurveda betekent letterlijk de kunst van het leven. Het is een natuurlijke geneeswijze en een hele goede aanvulling op reguliere behandelingen.

Wat is het resultaat?
Goede voeding, ontspanning en een passende leefstijl dragen op een belangrijke manier bij aan een betere kwaliteit van leven. Zelf actief werken aan je beter te voelen geeft van zichzelf al vaak een goed gevoel.

Klik hier voor  tarieven.

MASSAGE BIJ KANKER

Een massage gericht op een diepe, diepe ontspanning kan heel heilzaam zijn, als ondersteuning bij het herstel tijdens en na diverse behandelingen. Even geen kankerpatiënt zijn en alles loslaten.
Het is een hele zachte massage, lichte strijkbewegingen en aanraking met aandacht. Deze handelingen werken diep door. Ze kunnen een pijn verlichtend en diep ontspannend effect hebben.

Duur: totaal één uur, inclusief intake, massage en afrondend gesprek.
Prijs € 65,00

Voorafgaand aan de massage vindt er een intake plaats en kun je aangeven waar je graag gemasseerd wilt worden.

Opleiding gevolgd bij ‘Netwerk Massage bij Kanker’