ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

Ik kom nu al een paar maanden bij Henrica en elke massage is weer een heerlijke ontspanning. De warme olie en doeken doen mij goed en ik kijk weer uit naar de volgende maand.
T.P.

“Ik heb Henrica ervaren als een aandachtig en professioneel werkend Ayurvedisch Therapeut.
Ze luistert nauwkeurig, geeft nuttige en wijze adviezen en doet haar werk en zeker ook de aandacht achteraf grondig en deskundig.
ik ben zeer tevreden en indien weer nodig, zal ik haar zeker weer om advies vragen”
J.L.

Ayurveda betekent voor mij:
In contact met mezelf zijn en blijven om er zo voor te zorgen dat ik zo gezond mogelijk blijf en (meer) bewust leef. Hierbij helpt het om te zorgen voor een goede connectie tussen mijn lichaam en geest. Ayurveda helpt mij hierbij om deze te verbeteren en zo te zorgen voor een betere balans.
Samen met Henrica (dosha) leer ik hoe ik mijn doha’s zo goed mogelijk in balans kan houden en is het mijn doel om mijn leefstijl en eetpatroon te (blijven) verbeteren. Bewust zijn van het leven en (samen) preventief werken aan een goede gezondheid. Ayurveda geeft me rust en ruimte. Ik word er gelukkiger mens van. (ben er een gelukkiger mens door) 
A.D

Ik kampte al geruime tijd (jaren) met problemen als vaak buikpijn, opgezette buik, misselijkheid e.d. Dit werd het laatste halfjaar steeds erger. Na een paar weken Ayurvedisch eten en de leefinstructies van Henrica opvolgen, ben ik van deze klachten af! Ik kan het bijna niet geloven, maar het is wel zo. Ook merk ik dat als ik ‘terugval’ in mijn oude eetpatroon, de klachten weer terugkomen. Reden te over dus om hiermee door te gaan en het me helemaal eigen te maken. Inmiddels heb ik ook de Ayurvedische massage mogen ontvangen, en ook die maakt verschil. Ik voel me daarna energieker, en helder in mijn hoofd. Kortom, ik ga hiermee door, totdat ik het helemaal kan integreren. Het wordt ook steeds gemakkelijker en natuurlijker voor me, niet in het minst door de goede tips, voorbeelden en recepten die ik krijg.
E.K

“Henrica heeft me voedingsadvies gegeven en ik heb ervaren dat het eten volgens je eigen dosha helpt om je lekkerder te voelen. De massages zijn fantastisch, na een massage voel ik me weer soepel in mijn lijf en slaap ik als een roosje!! “
F.L.

“Ayurveda heeft mij geholpen om nog meer inzicht te krijgen hoe mijn lichaam in elkaar zit. Henrica is een fijn en rustig persoon die je goed ondersteund in het volgen van je ayurvedische persoon. Ik heb meer energie en voel mij rustiger.”
M.V.

“Wat ik heel fijn vond, was, dat Henrica onze gesprekken mailde.
Met adviezen hoe ik mijn lifestyle kan veranderen, om mijn klachten op te lossen, of om mee te leren leven.
Bovendien kan ik altijd per mail vragen stellen. Geeft goed gevoel.
En dan ook nog op ayurvedisch basis, want dat is mijn opzet.”
M. vd. M.

“Aandachtig luistert Henrica naar je vragen en/of klachten. Geeft advies en daarna een stevige, heerlijk ontspannende massage. Een rustpunt in een vol, druk leven.”
M.D.

“Mijn ervaring met Ayurveda is heel positief zelf kom ik bij Henrica al een aantal jaartjes.
Zij heeft mij goed geholpen met de klachten waar ik toen last van had.
Omdat het zo goed bevalt kom ik ongeveer om de 6 weken bij Henrica langs, ik zelf noem het een onderhoudsbeurt voor mijn lichaam.
Henrica is een goede practitioner die veel voor mij betekend, ik voel me een stuk beter en sterker.”
S.G.

“Henrica van den Berg is een hoog gekwalificeerde Ayurveda specialist die zich als geen andere behandelaar in mijn leven richt op mijn volledige welzijn. De beste beslissing ooit voor mijn gezondheid is geweest dat ik nog maar één behandelaar heb…….Henrica van den Berg. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.”
M.P.V.

“Door een ingrijpende ervaring in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar een Ayurvedische behandeling. Ik had geen behoefte aan geëigende, reguliere ondersteuningstrajecten. Mijn leven stond op een helling, het voelde net alsof ik alle zekerheden kwijt was. Zonder verwachtingen stapte ik bij jou binnen. Zowel lichamelijk als geestelijk voelde ik mij een wrak. Ik merkte gauw dat ik geen behoefte had in gesprekken, maar in de natuurlijke wijze waarop je mij tegemoet trad. Daarna de gouden handen en de massage van jou. liggend op de massagetafel heb ik mij steeds weer volledig kunnen ontspannen. Sterker nog, ik viel ieder keer weer bijna in slaap, terwijl jij aan het werk was met mijn lichaam en geest. Zo ontspannend en het gevoel van back to the earth.
Voor een ieder een aanrader!”
O.B.

“Henrica is een kundige ayurvedic practitioner, massage therapeut. Ik voel mij bij haar op mijn gemak en haar behandelingen werken bij mij op een dieper niveau door. Ze staat open voor mij als persoon en de dingen die op dat moment bij mij spelen zowel lichamelijk als geestelijk. Henrica weet daar bij de massage goed op in te spelen. Als je op zoek bent naar een Ayurvedische (massage) therapeut dan kan ik je Henrica van harte aanbevelen!”
L.K.

“Ik kijk er altijd naar uit om een massage te krijgen,omdat het en eerste heel ontspannend is. Het is prettig dat we onder genot van thee een leuk gesprek te hebben waardoor je relaxt begint aan de massage. Is ook helend vooral als je spieren gespannen zijn.”
J.vd B.

“De massage voelt als een weldadige en eerbiedige  “doorsmeer beurt”. Met de stevige en kundige handen van Henrica en met de warme “passende” olie wordt het hele lichaam met huid en haar, van top tot teen, doorvoert. Zeer “aardend”, “verruimend” en rust gevend. De massage prijs vind ik pittig (moet het zelf betalen), maar wel zeer de moeite en prijs waard. De Ayurveda visie en kruiden olie en preparaten ondersteunen de aarde/water/vuur/lucht dynamiek en balans. Mijn stofwisseling en huid varen er wel bij.”
C. d V.R. (72 j.)

“Ik voel me begrepen en de massages  doen me goed. Henrica is voor mij een heel fijne therapeut waarbij ik me altijd goed verzorgd voel. Nu , na verschillende behandelingen en wat ayurvedische supplementen gaat het beter met me.”
E.R.