TARIEVEN

TARIEVEN

CONSULT  

Consult 75 minuten   € 110,00 (eerste consult)
Consult 60 minuten   €  88,00
Consult 45 minuten   €  66,00
Consult 30 minuten   €  44,00

MASSAGES EN OLIEBEHANDELINGEN 

Ayurvedische massage (Abhyanga) 80 min. € 95,00
Deze lichaamsmassage is bedoeld om afvalstoffen versneld te helpen afvoeren, de spieren te ontlasten en het gehele lichaam in een staat van ontspanning te brengen. Na deze massage zult u zich opgelucht maar lichamelijk zwaar voelen. Dit komt doordat alle afvalstoffen aangezet zijn om afgevoerd te worden. Bij mentale overbelasting wordt deze massage gebruikt om de gedachten te kalmeren en het lichaam te helpen ontspannen. De warme olie werkt rustgevend en ontspannend. Wij raden u daarom ten zeerste af na de massage alcohol, koffie of andere stimulerende middelen te nuttigen. Kruidenthee en een lichte maaltijd bevelen wij aan.

Droge massage (Udvartana) 60 min € 85,00
Bij mensen met overgewicht werkt een droge massage bevorderend voor het afvoer van afvalstoffen en het stimuleren van de huid en het onderliggende vetweefsel. De massage werkt ondersteunend voor mensen die aan het afvallen zijn. Een wekelijkse massage van 60 minuten geeft het beste resultaat.

Kruidenstempelmassage (Pinda Svedana) 70 min. € 85,00
Bij mensen die kampen met pijnlijke gewrichten en spieren en waar geen spraken is van een ontsteking geeft een warme stempelkussenmassage verlichting. De stempelkussens zijn gevuld met diverse heilzame kruiden. Voor het beste resultaat zijn minimaal twee behandelingen per week aan te bevelen. Afhankelijk van de mate van pijn voor de duur van 1 week tot 3 weken.

Massage bij kanker 60 min. € 60,00
Een hele zachte massage met lichte strijkbewegingen en aanraking met aandacht. Deze handelingen werken diep door. Ze kunnen een pijn verlichtend en diep ontspannend effect hebben. Ondersteunt het herstel tijdens en na diverse behandelingen.

Shirodhara eenmalige behandeling € 100,00, vervolg maximaal 3 x € 90,00
Met voorafgaand een hoofd/nek massage.
Een shirodhara – een constante stroom van warme kruidenolie op het voorhoofd – balanceert de twee hersenhelften. Voor wie druk is in het hoofd, gestrest is, veel denkt, moe is, hoofdpijn heeft, zich zwak voelt, is gebaat bij een shirodhara.

Kati Basti 60 min. € 85,00
Een oliebehandling voor o.a. rugklachten die bestaat uit het maken van een dam van deeg en het volgieten en verversen met warme medicinale (kruiden)olie. Na de behandeling vindt er een locale Ayurvedische massage plaats.

Karna Purana  50 min. € 50,00
Een medicinale oliebehandeling voor de oren. De behandeling begint met een hoofd/nek massage, incl. marmapunten. Daarna in zijligging wordt er warme olie in het oor gegoten. De olie blijft 15 minuten in elk oor. Tijdens de behandeling werk ik met warme gember doeken en eindig met een gezichtsmassage. Een serie behandelingen is aan te raden bij: tinnitus (oorsuizen), spanningen in het kaakgewricht en oor/hoofdpijn. contra indicaties: oorontsteking, buisjes in het oor en geperforeerd trommelvlies.

Abhyanga plus shirodhara 130 min. € 185,00

Hoofd en voetmassage 45 min. € 60,00

Voor het consult of de behandeling krijgt u een factuur gemaild die u eventueel in kunt dienen bij uw zorgverzekering. De betaling kunt u direct na afloop met pin betalen.

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering en uw polis kunnen de behandelingen gedeeltelijk of volledig worden vergoed. Hierbij een link naar een overzicht van zorgverzekeringen en vergoeding aanvullende verzekering.

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ

Voorwaarden
Afspraken die voor een consult of behandeling schriftelijk, elektronisch of telefonisch gemaakt zijn kunnen tot 48 uur voorafgaand aan het consult of de behandeling geannuleerd worden zonder extra kosten.
Bij afzegging binnen 48 uur voorafgaand aan het consult of behandeling wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Cadeaubon voor massages en oliebehandelingen!!!
Waarde van de bon naar keuze vanaf 20,- euro. Te bestellen per mail via henrica@doshapraktijk.nl voor de regio Amersfoort, bankrekening NL74 TRIO 0198373988 o.v.v. Cadeaubon Dosha Amersfoort. Na ontvangst van de betaling en uw email met de adresgegevens ontvangt u de cadeaubon per post.

Lees hier het Covid19 protocol